Dilluns 15 maig. Cavour, Turín

 Hola companys,

Hui ens han rebut a l'institut de Cavour. El director, la coordinadora d'Erasmus I altres professors del centre. Som la primera mobilitat que fan I intenten fer-ho molt bé I ens sentim molt ben atesos. L'hospitalitat els defineix. 

Ha sigut un di





a intens.  Després de la benvinguda els alumnes italians de la mobilitat més els nostres alumnes ,han fet una activitat d'escriptura CAA, després hem fet una ruta a un turó prop del poble, hem pujat dalt I hem dinat un picnic. A la una hem tornat a l'institut I hem començat el projecte de teatre negre. Estàvem cansats però els alumnes s'han divertit molt amb una classe d'expressio corporal que els ha fet la nostra companya Imma Bellver.

Hem començat a dissenyar les figures I a pintar-les. 

Demà tenim el dia complet també; passarem el dia en la Natura, anem a fer rafting a un riu, un de tants que hi ha per ací. Aquesta zona es molt verda, estem al sud dels Alps. 

Disculpeu, pero no puc pujar fotos perquè no s'abaixen del drive, no sé que passa pero li costa molt. De totes maneres Estem penjant-ne moltes en el Facebook de l'insti, per si voleu vore'n.


Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

2n dia Turín

Divendres, Turín. Ricevuta dal sindaco.

Dimarts, rafting en el riu Po.